Vasile L. Radu Persoană Fizică Autorizată

Servicii

Găzduire web

Serviciul de web hosting este dedicat persoanelor și organizațiilor care doresc să își construiască prezența la nivelul online printr-o pagină (site sau blog). Serviciul de găzduire oferă accesul la tehnologiile și funcțiile necesare ce facilitează prezența online a paginii, functionalitatea acesteia, pentru a putea fi vazută și accesată în mediul virtual. Paginile web sunt găzduite sau stocate pe calculatoare speciale numite servere.

Când utilizatorul web dorește accesarea paginii dumneavoastră poate realiza această operațiune introducând în browser adresa dorită. Astfel calculatorul se va conecta cu server-ul și va primi accesul la fișierele dvs. Serviciile de rezervare a unui spațiu online conțin și rezervarea unui nume domeniu, etapă obligatorie, necesară în acest proces. Dacă nu aveți un nume sau nu cunoașteți detaliile despre caracteristicile unui nume cu rezonanță pentru mediul online noi vă putem asista în acest process.

Există mai multe tipuri de servicii de găzduire web disponibile pentru a vă facilita accesul pe piața online. Înainte de a alege un pachet de servicii este nevoie să înțelegeti care sunt nevoile dumneavoastră în acest sens și soluțiile noastre pentru a le gestiona corespunzător, care este tipul de servicii de necesar site-ul dumneavoastra, tipul de server adaptat, bugetul de care dispuneți, tipurile de servicii și pachetele pe care le oferă furnizorul de hosting.

Un web site este alcătuit din 3 componente-cheie: în momentul în care utilizatorul paginii dumneavoastră tastează numele în browser, domeniul este tradus în adresa de IP a serverului apoi serverul trimite user-ul arhivelor site-ului iar browser-ul le citește ca o pagină web tipică. Fără aceste 3 elemente nu există un site web.

Comandați pachetul de găzduire web adaptat nevoilor dumneavoastră pentru a duce afacerea la un nivel superior în mediul online.