Vasile L. Radu Persoană Fizică Autorizată

Servicii

Design și dezvoltare website

Mediul online a devenit primul punct de referință în momentul în care persoanele caută soluții la probleme, servicii sau informații. De aceea vă propunem construirea unei prezențe consistente care să poată reprezenta optim atât obiectivele, produsele sau serviciile personale, cât și cele ale afacerii dumneavoastră. Componenta design și dezvoltare website vine în sprijinul dumneavoastră pentru a vă susține în elaborarea unei pagini online care să îmbine într-o formulă armonioasă structura, conținutul și informațiile. Identitatea online constituie prima carte de vizită și setează viitoarele acțiuni ale clienților sau vizitatorilor paginii.

Datorită unei experiențe de peste 10 ani în domeniul dezvoltării web, putem cunoaște modalitatea de lucru și nevoile unei afaceri în multiple domenii de activitate, lucru care face să vă putem oferi exact website-ul de care aveți nevoie pentru dumneavoastră și afacerea dumneavoastră.

Știm exact care sunt elementele constitutive necesare, pentru a prezenta produsele, serviciile dumneavoastra, dar și pentru a atrage și a crea încredere în rândul consumatorilor care vă vor alege serviciile, astfel încât să aveți cât mai multe vânzări, sau un grad de îndeplinire al scopului site-ului cât mai mare.

Tocmai pentru că știm ce este necesar, am creat pentru dumneavoastră pachetele de mai jos, care să includă toate elementele necesare, ușurându-vă astfel alegerea.

Desigur, pentru cei cărora le place să își configureze propriul pachet de produse și servicii, am creat pachetul custom, pentru a le lăsa libertatea să aleagă.

Pachetul custom mai este util și celor care au o afacere deosebită, atât ca rezultate cât și la nivel de caracteristici, putând astfel să alegeți și să configurați produsele și serviciile de care aveți nevoie astfel încât ele să se potrivească perfect cu afacerea.

Comandați website-ul dumneavoastră pentru a duce afacerea la un nivel superior în mediul online