Vasile L. Radu Persoană Fizică Autorizată

Servicii

Design și dezvoltare software

Serviciul de design, dezvoltare software se adresează evaluării, gestionării și elaborării soluțiilor adecvate în ceea ce privește nevoile dumneavoastră în această direcție.  Aceasta are în vedere atât nivelul de bază, cel de algoritm cât și cel superior, al arhitecturii și design-ului. Astfel avem în vedere elaborarea și implementarea procedurilor de dezvoltare a unui software ce generează soluții la problemele și nevoile dumneavoastră, pentru a construi o experiență finală plăcută utilizatorilor sau clienților.

Procesul include construcția de platforme online, software particularizat, software online, desktop sau chiar embedded, cu diverse funcționalități și caracteristici.

Vom adapta componenta de design caracteristicilor diverse și a mediului de raportare, generând astfel cadre de referință corespunzatoare sau implementate în funcție de scheme potrivite de design.

Design-ul de software este atât un process cât și un model, iar în elaborarea acestuia există anumite etape tehnice ce trebuie parcurse, dar și anumite etape stabilite în prealabil de designer, etape care vor crea funcționalitatea și aspectele produsului final. În elaborarea optimă a planului de software, construit în funcție de nevoile dumneavoastră, punem accentul în special pe componenta creativă, cu focus asupra soluțiilor potrivite pentru produsul final. Este important de subliniat că procesul de elaborarea a unui software poate fi comparat cu planurile unui architect pentru a construi o casă  de aceea  oferim o atenție suplimentară ideii de concept și a funcționalităților specifice.

 

La nivel tehnic, echipa noastră cunoaște multiple metodologii de lucru, precum și diverse limbaje de programare, platforme, framework-uri.

Putem astfel găsi soluția potrivită pentru proiectul dumneavoastră.

Fiecare limbaj, fiecare platformă are punctele sale tari și punctele sale slabe, făcându-le potrivite pentru un proiect sau altul.

 

Vă putem asigura dezvoltare de soft în următoarele limbaje și platforme aferente:

C++, C#, VBDotnet, aspnet, platforma .net (dotnet);

Php cu platformele wordpress, joomla, drupal, Yii, Magento, precum și altele;

Java și J2ee;

În funcție de specificul proiectului putem lucra și în alte limbaje de programare, echipa noastră fiind formată din programatori profesioniști, ce cunosc principiile programării pe diverse paradigme, adaptarea la un limbaj sau altul făcându-se în timp relativ scurt.

Putem deci programa și în limbaje mai speciale cum ar fi LISP, Prolog și altele.

La nivel de baze de date, echipa noastră lucrează cu Sql Server, Mysql, Derby, Access, PostgreSQL și în principal cu orice system care acceptă un dialect al limbajului SQL.

Comandați software-ul, designul dorit pentru a duce afacerea la un nou nivel  de performanță și eficacitate